طرز تهیه برگه زردآلو در خانه در هوای آزاد
ابتدا زردآلو را از وسط نصف کنید و هسته آن را بیرون بیاورید. سپس در یک سبد که هوا کاملا از زیر آن خارج میشود، دستمال سفید و تمیزی بیندازید و زردآلوها را روی دستمال بچینید. سپس دستمال دیگری روی آنها بگذارید. حالا زردآلوهای داخل سبد را یک تا دو روز جلوی آفتاب قرار دهید. یادتان باشد هر چند ساعت یکبار زردآلوها را پشت و رو کنید تا آب آنها کاملا خشک شود. بعد از حدود دو تا سه روز میتوانید آن را سایه خشک کنید؛ یعنی دیگر لازم نیست که جلوی آفتاب باشد.
طرز تهیه برگه زردآلو با فر گاز
ابتدا زردآلوها را از وسط دو نیم کنید، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید. فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید. حرارت فر را روی حداقل تنظیم کنید. در فر را کمی باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید. اگر لازم است آنها را زیر و رو و جا به جا کنید تا نسوزند. وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید.
نگهداری برگه های زردآلو
پس از اینکه زردآلوها آب خود را از دست دادند و خشک شدند، آنها را درون ظرفی نگهداری کنید و در جای خشک و خنک قرار دهید.
خواص برگه زردآلو
زردآلو میوهای کوهستانی است و در ییلاقات به عمل میآید. میوه زردآلو طبیعتی سرد و تر دارد، اما نوع شیرین آن خاصیت گرمتری دارد. زردآلو ارزش غذایی بالایی دارد؛ این میوه دارای مقادیر زیادی قند طبیعی است که راحت هضم میشوند. علاوه بر آن شامل ویتامینهای A ،C ، ریبوفلاوین (B2) و نیاسین(B3) است. این میوه شامل کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی است.
ورزشکاران میتوانند از این میوه بعد از ورزش استفاده کنند. در زمستان می توانند از برگه زردآلو استفاده کنید و در تابستان اگر می خواهند همراه آب باشد از برگه زردآلو خیسانده در آب استفاده شود.
برای برطرف شدن گرفتگیهای مجاری عروق نیز میتوان از این میوه استفاده کرد. زردآلو خاصیت آرام بخشی و نشاطآوری دارد. خوردن آن به بیماران قلبی نیز توصیه میشود. زردآلو به علت داشتن مقداری اسید سالسیلیک، برای درد مفاصل و رماتیسم مفید است، اما در نظر داشته باشید که نمیتوان از میوهها به عنوان درمان اصلی استفاده کرد. در برگه زردآلو مقادیری ویتامین D وجود دارد که در رشد استخوان و دندانها بسیار موثر است.
مصرف برگه زردآلو سبب هضم غذا میشود و از یبوست جلوگیری میکند؛ برای استفاده از آن ابتدا برگهها را با آب بشویید، سپس را در آب خیس کنید و بگذارید یک شب بماند. سپس یک عدد لیموترش در آن بیندازید و صبح ناشتا ، برگه خیس خورده را همراه با آب آن میل کنید. این ترکیب برای رفع یبوست بسیار مفید است. وجود فلوئور در زردآلو از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند. زردآلو در برطرف کردن تشنگی نیز موثر است.
زردآلو حاوی آنتی اکسیدان بالایی است. بیشترین میزان آنتی اکسیدان آن متعلق به فلاونوئید پلی فنولیک مانند لوتئین، زآگزانتین و بتاکریپتو گزانتینهاست. مجموعه این خواص باعث حفاظت بیشتر سلولها در برابر رادیکالهای آزاد اکسیژن میشود.
هویج و زردآلو در میان سبزیجات و میوهها بیشترین مقدار بتاکاروتن را دارند؛ این ماده از پوست در برابر اشعه ماواری بنفش محافظت می کند.
برای برطرف شدن خشکی پوست چند برگه خشک زردآلو را در روغن زیتون خیس کنید، سپس بکوبید و بصورت ماسک روی پوست صورت بگذارید. برای ترک دست و پا هم میتوانید از ترکیب برگه زردآلو که در روغن بادام زمینی خیس شده، استفاده کنید. برای رفع چروک صورت نیز آب زردآلوی تازه را با کمی شیر و عسل مخلوط کنید، بعد از اینکه پوست خود را شستید، با این ترکیب ماساژ دهید.
زرد آلو میوهای پرخاصیت است. برای کسانی قصد اضافه کردن وزن خود را دارند استفاده از جوشانده برگ زردآلو توصیه میشود. این جوشانده اشتها آور است. هسته زردآلو نیز خواص زیادی دارد؛ ضد صرفه بودن و تصفیه کنندگی خون نیز بخشی از این خواص است.
زردآلو بازکننده گرفتگیهای مجاری عروق و نرم کنند سفتیهاست. شیرین و ملین است و گفته میشود میتواند بوی بد دهان را از بین ببرد. خیس کرد برگه زردآلو تشنگی را فرو مینشاند.
اگر مغزهسته زردآلو تلخ باشد، طبع آن گرم و خشک است. دانه شیرین آن تقویت کننده نیروی جنسی است و چون دیرهضم است باید با نمک بو داده و خورده شود.
چکاندن چند قطره روغن مغز تلخ هسته این میوه در گوش، سبب تسکین درد گوش میشود. زردآلو پوست، مخاط و مو را تقویت میکند و آلرژیهای پوستی را برطرف میسازد و روغن هسته آن پوست را لطیف میکند. پماد شکوفه زردآلو، زخم های پوستی را التیام میبخشد و درد و ورم را تسکین میدهد.
:: موضوعات مرتبط:
بازاریابی و تولید محتوا ,
,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0